Elektrisk 230 volts kædetalje

Kædetalje

Hos Munck Kraner sælger vi så meget andet end kraner og god service, bl.a. forhandler vi et varieret udvalg af kædetaljer, herunder elkædetaljer og skraldetaljer. En kædetalje bruges inden for et bredt spektrum af brancher og erhverv, og håndterer opgaven, når tunge elementer skal hejses op, løftes eller flyttes. Uanset om din virksomhed er bekendt med anvendelse af kædetalje i det daglige arbejde eller I for første gang står med et behov for en kædetalje, så hjælper vi hos Munck Kraner jer videre med den helt rigtige løsning inden for kædetalje til jeres erhverv og behov.

Når de tunge arbejdsbyrder skal løftes, så er en kædetalje et uundværligt værktøj, der vil lette arbejdsgangen i din produktion. Effektivitet går hånd i hånd med en kædetalje, og ved at vælge en kædetalje får du et værktøj, som for det meste, er mere prisvenligt end andre hejseapparater og samtidig er let at vedligeholde.   

En elektrisk 230 volts kædetalje

Et af vores populære produkter inden for kædetaljer, er en elektrisk 230 volts kædetalje som du nemt og bekvemt kan have med dig.  

Den samlede vægt inkl. transportkasse er blot 20 kg. Dermed forener du mobilitet med krævende løfteopgaver, der kræver effektivitet og løftekraft.

Der kan vælges mellem en belastningsevne på 120 kg eller 240 kg, og en løftehøjde på 3 meter.

Ønskes en løftehøjde på 5 meter, kan dette laves på bestilling hos os.

En kædetalje til enhver løfteopgave

Som nævnt, forhandler Munck Kraner et stærkt udvalg af kædetaljer med forskellige løftehøjder og belastningsevner – det handler om den eller de opgaver, du står med, der afgør hvilken kædetalje, der matcher dig. Kvalitet, holdbarhed, slidstyrke og nem vedligehold er kendetegnende for kædetaljer.

Hos Munck Kraner er vi specialister inden for alle aspekter af løftegrej, og vi er naturligvis altid klar til at råde og vejlede dig i valget af den helt rigtige kædetalje til dit erhverv og dit behov. Vi har et stort antal kundeopgaver i bagagen, som har fået en tilpasset løsning, der har været fordelagtig for hver enkelt.

En kædetalje til enhver løfteopgave

For at give dig den bedst mulige service i valget af din kædetalje, vil vi gerne vide noget mere om dit erhverv samt til hvad og hvor ofte du skal bruge kædetaljen.

Munck Kraner forhandler f.eks. både elkædetaljer, skraldetaljer, håndkædetaljer og wiretaljer, men for at afdække den bedste ydeevne for kædetaljen i dit erhverv, er det vigtigt for os at kende mere til hvilke arbejdsopgaver kædetaljen skal kunne håndtere samt hvor mange kg, den skal kunne løfte. De normale retningslinjer anbefaler kædetaljer til mindre løfteopgaver, skraldetaljer til mellemstore løfteopgaver og f.eks. elkædetaljer til tunge løft.

Munck Kraner har base i Randers, men vi tilbyder selvfølgelig vores løsninger og eftersyn i hele Danmark.

Ønsker du et godt råd, vejledning eller et uforpligtende møde? Kontakt os på tlf. 70 22 45 85.

Køb din kædetalje hos Munck Kraner – så er løftet klaret!

Book et uforpligtende møde