ny medarbejder


Key account manager til teknisk salg

Munck Kraner søger Key account manager til teknisk salg

Munck Kraner A/S, Randers
Har du teknisk flair, og kan du sælge kranløsninger til den danske industri? Her bliver du en del af en markedsledende virksomhed, hvor du får kompetente kolleger, spændende kunder og friheden til at løse dine opgaver, som du gør bedst.

Bliv en del af Munck Kraner
Munck Kraner er det danske datterselskab af norske Munck Cranes A/S, der har afdelinger i hele verden. Her er vi totalleverandør af kraner og løftegrej til den danske industri. Vi tilbyder markedets bedste produkter og servicering, for vi forstår vigtigheden af godt og sikkert håndværk.

Realiser vores vækststrategi
Med reference til selskabets direktør får du en central rolle i forhold til vækst på udvalgte områder, hvor du skal medvirke til at realisere en ambitiøs vækststrategi sammen med dygtige og ambitiøse kolleger.

Du bliver ansvarlig for at udvikle salget på en række udvalgte områder, men da salget altid kræver en indgående, teknisk afklaring i forhold til opgave og løsning, vil du blive involveret tidligt i salgsfasen. Det forventes derfor, at du udover at være sælger i lige så høj grad er en dygtig teknisk konsulent, der kan rådgive kunderne til den bedste tekniske løsning.

Teknisk viden og salgserfaring

Du har formentlig en teknisk baggrund, gerne på ingeniørniveau, samt nogle års salgserfaring med salg af tekniske produkter.
Du kan også komme fra samme branche, hvor du har tilegnet dig den tekniske viden og salgserfaring.
Du kan overskue og forstå relativt komplekse opgaver, derudover arbejder du analytisk og er god til komplekse kalkulationer.
Du er vant til at arbejde selvstændigt med planlægning og relationsskabende opgaver, hvor du bliver målt på aktiviteter og resultater, og du er god til at rådgive, samt sætte fokus på oplevet værdi.
Du taler og skriver flydende dansk og engelsk og forstår norsk.