Service

Kranservice 24 timer i døgnet

Vores stab af erfarne og kompetente medarbejdere, der bemander servicevognene, yder landsdækkende service på kraner.

Kranservice, reparationer og de lovpligtige kraneftersyn udføres efter gældende regler på området og ud fra de krav, der stilles til optimal driftsikkerhed i den enkelte virksomhed. Servicevognene dækker hele landet, og efter behov yder vi kranservice døgnet rundt.

Kranservice & kraneftersyn

Munck Kraner er en af landets førende kranleverandører og –producenter. Derudover er vi landsdækkende indenfor de lovpligtige eftersyn og kranservice. Vi laver også reparationer og ombygninger af alle kranfabrikater og andet løftegrej.

Garanti for lovpligtigt kraneftersyn

Fra Arbejdstilsynet er der krav om, at alle hejseredskaber og alt løftegrej skal have et lovpligtigt eftersyn hver 12. måned.

Brugeren af løftegrejet skal kunne dokumentere, at dette eftersyn er foretaget og har ansvaret for dette.

Vi tager ansvaret for din kranservice og sikkerhed

Tegner I en servicekontrakt med Munck Kraner A/S, påtager vi os ansvaret for at gældende lovkrav er opfyldt samt sørger for dokumentation i form af certifikater og mærkning med sidste eftersynstidspunkt.
Uanset om din virksomhed arbejder med en løsning fra Munck Kraner A/S eller blot ønsker vores kranservice & kraneftersyn, løfter vi opgaverne. Vi udfører kranservice på alle typer svingkraner, traverskraner, søjlesving, fjernstyringer og håndkædetaljer.

Munck Kraner er din professionelle samarbejdspartner inden for kraner og løftegrej. Vi rådgiver dig omkring det rette valg af udstyr, og varetager gerne kranservice og den totale service af løftegrejet på din arbejdsplads. Ring på tlf. 70 22 45 85 og hør nærmere om de mange fordele som en servicekontrakt hos os skaber for din virksomhed. Vi udfører selvfølgelig også enkeltstående eftersyn, kranservice, reparationer, mv. Vores dygtige montører og reparatører sikrer kraner og løftegrej en lang levetid. Samtidig er vi din sikkerhed for, at alle serviceeftersyn og regler for disse er overholdt og udført med professionel ekspertise.