Ombygning

Stor erfaring med ombygning og renovering

Munck Kraner A/S tilbyder ombygning/renovering af alle typer og fabrikater af eksisterende travers- og portalkraner. Ombygning/renovering af kraner kan omfatte udskiftning af hejse- og køremaskineri og el-udrustning samt nyinstallation af eksempelvis radiostyring, overlastsikring, lastvisning via display m.v.

Ombygning/renovering af Deres eksisterende kran medfører en forøgelse af kranens levetid, væsentlig reduktion i støjniveau, bedre og mere sikre bremsesystemer, blødere start og stop, eventuelt trinløs regulering af hejs og kørebevægelser samt mulighed for opgradering af kranens bæreevne.

Via en gennemgang og vurdering af kranens tilstand udarbejder Munck Kraner, i samarbejde med Deres teknikere,
et teknisk løsningsforslag med tilhørende prisoverslag.

I forbindelse med selve ombygningen, sikrer vi via vor velkvalificerede montør-stab, at denne udføres, så den er til mindst mulig gene for den daglige produktion.

 

Gode, stabile fjernstyringer

Fjernstyring:
Installering af fjernstyring medfører reducerede driftsomkostninger og større sikkerhed. Munck Kraner har flere forskellige type systemer til rådighed, således at systemet kan tilpasses Deres behov.

Trinløs hastighedsregulering:
Giver mulighed for at tilpasse hastighed, acceleration og nedbremsning til den korrekte løfteopgave samt at positionere meget nøjagtigt. Endvidere medfører det reduceres bremseslidtage, øget sikkerhed og mindre vedligeholdelsesomkostninger.

Som kunde opnår din virksomhed gode, stabile fjernstyringer fra Munck Kraner A/S

Kontakt vores salgsafdeling Tel. 70224585.

Skal vi hjælpe dig med din opgave?